close search results icon

Agrounion:Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Νέα ΚΑΠ – δικαιώματα, οικολογικά σχήματα και monitoring

Agrounion:Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Νέα ΚΑΠ – δικαιώματα, οικολογικά σχήματα και monitoring

Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο ξενοδοχείο PELLA, στα Γιαννιτσά, η ημερίδα της εταιρείας Agrounion με θέμα τη ΝΕΑ ΚΑΠ:2023-2027. Τα νέα δικαιώματα, τα οικολογικά σχήματα καθώς και τα Νέα Προγράμματα που αναμένονται αναλύθηκαν εκτενώς από τους καταρτισμένους και πολύπειρους ομιλητές, όπως ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος, ο γεωπόνος ΑΠΘ και μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του ΠΑΑ, κ. Τιμοσίδης Γρηγόρης, το μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της ΚΑΠ 2021-2027, κ. Γαρδικιώτης Μενέλαος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Agrounion κ. Γεώργιος Σταυρίδης, ενώ την ημερίδα συντόνιζε η κα Κική Παπαδάκη πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας Agrounion.

Στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου οι καλεσμένοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, πρόεδροι συνεταιρισμών και φορέων, Δ/ντες και στελέχη Οργανισμών και υπηρεσιών είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλές σημαντικές λεπτομέρειες για τους πυλώνες της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, το ποσά των ενισχύσεων και πως αυτά διαμορφώνονται με τη νέα πολιτική, τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν, τα νέα δεδομένα για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ. 

Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε παραγωγικός διάλογος με ερωτοαπαντήσεις και με τους ομιλητές να προσπαθούν επί τρεις ώρες περίπου να εξηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι θα ισχύσει σε λίγες ημέρες από σήμερα μιας και η 1η Ιανουαρίου του 2023 είναι προ των πυλών.

Αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο ώστε να σας λυθούν απορίες για τη ΝΕΑ ΚΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ