close search results icon

Αϊντάχο- Νεκροί βρέθηκαν τέσσερις φοιτητές σε σπίτι έξω από την πανεπιστημιούπολη

Αϊντάχο- Νεκροί βρέθηκαν τέσσερις φοιτητές σε σπίτι έξω από την πανεπιστημιούπολη

Τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο βρέθηκαν νεκροί έξω από την πανεπιστημιούπολη της βορειοδυτικής πολιτείας των ΗΠΑ και όπως δήλωσαν οι αρχές πιστεύεται ότι ήταν θύματα ανθρωποκτονίας.

Τα θύματα εντοπίστηκαν γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής (τοπική ώρα), μετά από ανώνυμη καταγγελία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, βρήκαν τους τέσσερις φοιτητές νεκρούς.

Οι τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο που βρέθηκαν νεκροί σε κατοικία εκτός πανεπιστημιούπολης ταυτοποιήθηκαν τη Δευτέρα ως Μάντισον Μόγκεν, 21 ετών, Κέιλι Γκόνσαλβες, 21 ετών, Ίθαν Τσάπιν, 20 ετών και Ξάνα Κερνόντλ, 20 ετών.

Λίγες ώρες πριν ανακαλυφθούν τα πτώματα, η Γκονσἀλβες είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τους τέσσερις τους να στέκονται στη βεράντα του σπιτιού.

"Κάτι είχε συμβεί που είχε ως αποτέλεσμα αυτούς τους θανάτους -- δεν υπήρξε ληστεία", είπε ο δήμαρχος της Μόσχας - μια πόλη στο βόρειο Αϊντάχο - Αρτ Μπετζ και χαρακτήρισε τους θανάτους «έγκλημα πάθους».

Τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων φοιτητών δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανείς υπό κράτηση», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα σε δελτίο τύπου.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Σκοτ ​​Γκριν ακύρωσε τα μαθήματα τη Δευτέρα από σεβασμό στους τέσσερις φοιτητές των οποίων η ζωή κόπηκε απότομα.

«Με βαθιά λύπη μοιράζομαι ότι το πανεπιστήμιο ενημερώθηκε σήμερα για τον θάνατο τεσσάρων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο που ζούσαν εκτός πανεπιστημιούπολης και πιστεύεται ότι ήταν θύματα ανθρωποκτονίας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο στο Facebook την Κυριακή το βράδυ. "Από σεβασμό προς τα θύματα τα μαθήματα σε όλη την επικράτεια ακυρώνονται τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου."

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ