close search results icon

Άκουσε τα κάλαντα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Άκουσε τα κάλαντα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Πλημμύρισε με χριστουγεννιατικες μελωδίες σήμερα το πρωί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειαρχης Απόστολος Τζιτζικώστας άκουσε ένα ποτ πουρί χριστουγεννιάτικων καλάντων από το Κέντρο ΑμεΑ “Ο Σωτήρ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΩΜΑ

Μετά το πέρας των ευχάριστων μελωδιών και των χαρούμενων προσώπων των παιδιών, οι υπεύθυνοι του κέντρου δώρισαν στον Περιφερειάρχη ένα διακοσμητικό Περιστέρι το οποίο έφτιαξαν στο εργαστήριό τους και συμβολίζει την ειρήνη. “Αυτό είναι το πιο ωραίο δώρο που μου έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια” δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

“Η ευχή μου είναι το 2023 να ειναι μια καλύτερη χρονιά από το ’22”

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης: “Υποδεχτήκαμε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φορείς, συλλόγους και οργανώσεις αλλά και αρχές του τόπου που μας ευχήθηκαν για τις γιορτές και μας τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά μέλη οργανώσεων που έχω βαθιά στην καρδιά μου και θέλω πραγματικά τους ευχαριστήσω. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε, η ευχή μου είναι το 2023 να είναι μια καλύτερη χρονιά από το ’22. Με αλληλεγγύη να συμπαρασταθούμε σε όσους από τους συμπολίτες μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Ειδικά τώρα τις μέρες των εορτών εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να διασφαλισουμε ότι κανένας πολίτης δε θα μείνει πίσω, δε θα μείνει μόνος του. Χρονιά πολλά με υγεία και ευτυχία.”

Με τη σειρά της η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας γέμισε με χριστουγεννιάτικες νότες το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για τη δουλειά της και την αφοσίωση της. “Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς”, δήλωσε.

Δείτε φωτογραφίες του ThessToday.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ