close search results icon

Αλεξάνδρα Βαλέρα: Αυτοί είναι οι στόχοι μου στην αυτοδιοίκηση"

Όσα αναφέρει στις συνεχείς επαφές της με τον κόσμο η γνωστή διατροφολόγος-διαιτολόγος. 

Με την παράταξη "Πέλλα, Δήμος για όλους", κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος η γνωστή διατροφολόγος,-διαιτολόγος Αλεξάνδρα Βαλέρα, άρθρα της οποία έχετε διαβάσει πολλάκις τόσο στο pellanews.gr όσο και στην έντυπη Πέλλαnews.

"Ως η ποιο νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (26 ετών), ζητώ από όλους εσάς να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για το καλό του Δήμου μας. Πιστεύω ότι η νεανική ορμή, η όρεξη, η γνώση από τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές που διαθέτω, μαζί με την εργασιακή μου εμπειρία στην Ιατρική Σχολή του Π.Θ. θα βοηθήσουν στην διεκδίκηση Ευρωπαϊκών Κονδυλίων τα οποία θα βελτιώσουν τις Συνθηκες Διαβίωσης των Δημοτών και την ανάδειξη του Δήμου μας", είναι το μήνυμα που δίνει κατά τη διάρκεια των συνεχών της επαφών με τον κόσμο.

Έχοντας συγκεκριμένους στόχους αναφέρει πως "επιπρόσθετα, η επιδίωξη μου ως Δημοτικός Σύμβουλος θα είναι να βοηθήσω στην: Φροντίδα αδέσποτων Ζώων, Τουριστική Προβολή του τόπου, υποστήριξη των ΑΜΕΑ και αδύναμων πολιτών, ενίσχυση του Νοσοκομείου, και όχι μόνο".

Η Αλεξάνδρα Βαλέρα είναι Πτυχιούχος Διαιτολογίας-Διατροφής και Τελειόφοιτος του ΠΜΣ "Διατροφή και Υγεία" της Ιατρικής Σχολής του Π.Θ. Εργάζεται σε Ερευνητικό Πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής παρέχοντας συμβουλές σε θέματα Διατροφής Κλινικών Μελετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ