close search results icon

Αλεξάνδρεια και Κατερίνη: Δύο κλοπές και μία απάτη απο το διαδίκτυο ο απολογισμός

Τρεις περιπτώσεις που βρίθουν στις μέρες μας. 

Αλεξάνδρεια και Κατερίνη: Δύο κλοπές και μία απάτη απο το διαδίκτυο ο απολογισμός

Συνελήφθη στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε παράνομα σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την Αλεξάνδρεια στην Κατερίνη, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2023 σε περιοχή της Πιερίας, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, παραβίασαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας περίπου 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Στο ίδιο γεωγραφικό πλαίσιο, στην Κατερίνη δηλαδή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2022, παριστάνοντας την τραπεζική υπάλληλο, επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα στην Πιερία και με πρόσχημα χορήγησης δανείου, απέσπασε τραπεζικούς κωδικούς και αφαίρεσε από λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 2 άτομα, σε λογαριασμούς των οποίων μεταφέρθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ