close search results icon

Αλλοδαποί διακινούσαν ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Αλλοδαποί διακινούσαν ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Κατά την διάρκεια διαδοχικών επιχειρήσεων που εκτελέστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ότι εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν την Τρίτη δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 51 χρόνων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αυτήν του 40χρονου 505 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά και σε αυτήν του 51χρονου 95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μετρητά ύψους 2.000 ευρώ. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Έπιασαν και χασισοκαλλιεργητή

Οι ίδιοι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες και σε έναν Έλληνα που εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργεί χασισόδεντρα στην Κέρκυρα. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην αυλή ενός σπιτιού που χρησιμοποιεί, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ