close search results icon

Αλμωπός: Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή

Μαθηματικά η παραμονή του Αλμωπού μετά την ισοπαλία με τον Απόλλων Λάρισας 

Αλμωπός: Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή

Στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας υποδέχτηκε ο Αλμωπός τον Απόλλων Λάρισας σε μια αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη νεα Superleague 2. 

Ο Γιώργος Τυριακιδης ξεκίνησε την αναμέτρηση μς τον Παναγιώτη Παϊτέρη κάτω απο τα δοκάρια και τους Παρασκευά, Γιαλαμούδη, Κολλαρά, Ρουσάκη, Ασλαμπάλογλου, Σέχου, Γιουκούδη, Πέττα, Ζαχαρό και Ρόβα. Η ομάδα της Αριδαίας προσπάθησε να επιβάλει απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό της απέναντι στον Απόλλων Λάρισας, χάνοντας καλες ευκαιρίες με τους Ροβα, Πέττα αλλά και με δυνατό σουτ του Ασλαμπάλογλου, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Μαντζάρης. Ο Απόλλων Λάρισας κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο 37ο λεπτό με τον Kamaroko, γκολ που προήλθε απο θέση οφ σαιτ. Μετά το γκολ ο Αλμωπός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης κυρίως με τον Ροβα αλλά και τον Ζαχαρό έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

received-1717566571931840.jpeg

Στο Β ημίχρονο και μετά τις οδηγίες του προπονητή του ο Αλμωπός κατόρθωσε να κερδίσει πέναλτι με την έναρξη του ημιχρόνου, το πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Γιουκούδης μετέτρεψε σε γκολ ο πρώτος σκόρερ της ομάδος Χρήστος Ρόβας. Αμέσως μετά το 1-1 ο προπονητής της ομάδος της Αριδαίας Γιώργος Τυριακιδης πέρασε τον Κερθι στην θέση του Ζαχάρου.
Στο 65ο λεπτό ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Παναγιώτης Παϊτέρης. Αμέσως μετά ο Δημήτρης Γιουκούδης πέτυχε γκολ κάνοντας το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Τυριακίδης περασε τους Πρίκα και Τριανταφυλλάκη στη θέση των Γιουκούδη και Παρασκευά, όπως και τον Μπακούτση στη θέση του Πέττα, δίνοντας φρεσκάδα σε άμυνα και επίθεση.
Στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλων Λάρισας έκανε το 2-2. Βέβαια ο Αλμωπός εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ