close search results icon

Αλμωπός: Κρίσιμος αγώνας...απαραίτητη η στήριξη του κόσμου

Αλμωπός: Κρίσιμος αγώνας...απαραίτητη η στήριξη του κόσμου

Ο Αλμωπός υποδέχεται αύριο Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας, όπου με νίκη η ομάδα της Πέλλας κάνει αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαντάζει επικίνδυνος, μιας και η ομάδα της Λάρισας θέλει και αυτή τη νίκη. 

img-0266.jpg


img-0274.jpg

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού ολοκλήρωσαν την μίνι προετοιμασία τους καθώς μεσοβδόμαδα είχε προηγηθεί ο αγώνας στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα, όπου η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη άφησε  θετικές εντυπώσεις. 

img-0281.jpg



Στην αυριανή αναμέτρηση ο κόσμος της Αριδαίας και της Πέλλας πρέπει να δώσει βροντερό παρόν και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Τυριακίδη καθώς αφενός ο Αλμωπός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πέλλας σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, αφετέρου όμως και η διοίκηση,  παλεύει με πολλές δυσκολίες και χρειάζεται στήριξη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και την γιγάντια προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση του Αλμωπού, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Αλμωπία και την Πέλλα σε υψηλό επίπεδο. 

img-0373.jpg

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Αλμωπού σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που παλεύει απέναντι σε κάθε αντίπαλο αλλά και μια ομάδα που διαφημίζει την Αλμωπία και την Πέλλα σε πανελλαδικό επίπεδο. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ