close search results icon

Αλμωπός: Βράχος η άμυνα σου

Αλμωπός: Βράχος η άμυνα σου

Άμυνα από γρανίτη είχε ο Αλμωπός Αριδαίας την φετινή περίοδο. Ο Γιώργος Τυριακίδης για άλλη μια χρονιά κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο που δεχόταν γκολ με το σταγονόμετρο. 

Συγκεκριμένα το σύνολο του Γιώργου Τυριακίδη σε  14 παιχνίδια είχε  0 παθητικό ενώ σε  9 σερί  αγώνες η ομάδα ηταν αήττητη. Ενδεικτικό είναι πως ο Δημήτρης Σουλιώτης καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς ήταν αήττητος στο ψηλό παιχνίδι μαζί με τον Θωμά Τσιμπούκα ενώ καθοριστικός ήταν και ο ρόλος τόσο των δύο βασικών μπακ (Μανωλακη και Παρασκευα) όσο και των αμυντικών χαφ (Κέρθι και Έππα). 

fb-img-1686226275344.jpg
Σημαντικός ο ρόλος Ασλαμπάλογλου

Στην αμυντική λειτουργία του Αλμωπού είχε καθοριστικό ρόλο και ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου. Ο ποδοσφαιριστής του Αλμωπού απέκτησε φέτος νέο ρόλο στην ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία καθώς μαρκάρε σε όλο το γήπεδο ενώ με την ταχύτητα του καταφέρνει να ανακόπτει και τις αντεπίθεσεις των αντιπάλων. Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή του .

screenshot-20230609-003714-instagram.jpg

Βέβαια θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και τον Ιβάν Ντοκιτς. Ο Σέρβος τερματοφυλακας του Αλμωπού ήταν ο φύλακας άγγελος της ομάδος καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και πρόσφερε σιγουριά και ασφάλεια στην άμυνα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ