Αναστέλλεται προσωρινά για μία εβδομάδα η διά ζώσης λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Αναστέλλεται προσωρινά για μία εβδομάδα η διά ζώσης λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς από αύριο Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.
Η προσωρινή αναστολή της σχολικής μονάδας κρίθηκε απαραίτητη για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στις εγκαταστάσεις της, εξαιτίας της αποκόλλησης επιχρίσματος σε οροφή αίθουσας την περασμένη Τετάρτη.
Επιτόπια θεώρηση στον χώρο πραγματοποίησε άμεσα κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αιμίλιο Νικολαϊδη και τον αν. Προϊστάμενο Τεχνικών Έργων Αναστάσιο Μπρόζο. Η πτώση του επιχρίσματος έγινε σε ώρα που το σχολικό συγκρότημα ήταν κλειστό και η πρώτη εκτίμηση της κατάστασης οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα.
Οι τεχνικές εργασίες αποκατάστασης, που θα υλοποιηθούν κατά τη σύντομη περίοδο που το Σχολείο θα μείνει κλειστό, έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του εργαζόμενου προσωπικού του.
Σε ότι αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία, οι παραδόσεις των σχολικών μαθημάτων θα γίνουν με διδασκαλία εξ αποστάσεως (τηλεκπαίδευση), σε συνεργασία με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας.
Δήμος Κιλκίς
Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΙΛΕΓ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - Βιβλιοπαρουσίαση
09 Φεβρουαρίου 2026 -
Παρουσία και θετικό κλίμα στον ετήσιο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών
09 Φεβρουαρίου 2026 -
Άρης Αμπελιών: Συνεργασία με προοπτική και όραμα για το μέλλον του συλλόγου
09 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ