close search results icon

Ανατροπή με Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος μέσος είναι δανεικός από τη Μπενφίκα.

Στον «πάγο» φαίνεται να έχουν μπει οι συζητήσεις προς το παρόν για την αγορά του Σουαλιό Μεϊτέ από τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, ο ΠΑΟΚ έχει πέντε αγώνες μπροστά του στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να ανατρέψει τα προγνωστικά στοιχήματος και να κατακτήσει τον τίτλο.

Παράλληλα, δουλεύεται ήδη το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού, στο οποίο ενυπάρχει και η περίπτωση του Μεϊτέ. Ο 30χρονος μέσος είναι δανεικός από τη Μπενφίκα με τη ρήτρα αγοράς που έχει συμπεριληφθεί στο συμβόλαιό του να είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό η διοίκηση του «Δικεφάλου» προτίθεται να το διαπραγματευτεί, έτσι ώστε να μειωθεί. Όμως, είναι αμφίβολο αν οι «Αετοί» θα δεχθούν κάτι τέτοιο.

Επίσης, οι αξιώσεις του Γάλλου είναι αρκετά υψηλές για τα «ασπρόμαυρα» στάνταρ. Σύμφωνα με το Sportime, ο Μεϊτέ αξιώνει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τρία έτη συμβόλαιο, κάτι που τον καθιστά τον πιο υψηλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή της ομάδος.

Γενικά, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία στασιμότητα στην υπόθεση και η παραμονή του ποδοσφαιριστή στην «Τούμπα» μοιάζει να δυσκολεύει.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με τη διοίκηση θα πάρουν και τις κατάλληλες αποφάσεις.

πηγή: sportbet.gr

431042267-937370067743000-211900809699768867-n.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ