close search results icon

Ανατροπή στην τραγωδία στον ΒΟΑΚ - 17χρονη μαθήτρια το θύμα

Δεν ήταν τουρίστρια που έβγαζε σέλφι...

Επιβεβαιώθηκε το δεύτερο σενάριο που είχε κυκλοφορήσει τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στη γέφυρα του Αποσελέμη, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, με μία νεαρή κοπέλα να χάνει τη ζωή της ακαριαία, πέφτοντας στο κενό.

Αρχικά, γινόταν λόγος για τουρίστρια που έχασε την ισορροπία της στην προσπάθειά της να τραβήξει μια σέλφι, ωστόσο, καθώς περνούσε η ώρα, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο τελικά για ένα κορίτσι περίπου 17 ετών, μαθήτρια της Γ' Λυκείου, που προετοιμαζόταν για τις πανελλαδικές εξετάσεις, και η οποία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από τη γέφυρα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια. Κατά την ίδια πηγή το κορίτσι ακροβατούσε επικίνδυνα για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα της γέφυρας του ΒΟΑΚ και οδηγοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν. Νωρίτερα, φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο της, όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές, ενώ, μεταξύ άλλων, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα, μετά τα Μάλια. Το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα.

Άμεσα κλήθηκε η ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της μαθήτριας, το ΕΚΑΒ, ιατροδικαστής και η Αστυνομία.

πηγή: efsyn.gr

*κεντρική εικόνα: (Φωτογραφία Αρχείου) | ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ