Αναβάλλεται η πρεμιέρα: H πολυαναμενόμενη σειρά που τελικά θα δούμε στις αρχές του 2025
Δυστυχώς για τους τηλεθεατές...
Νέα αναβολή παίρνει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία αναμενόταν να ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.
Δυστυχώς για τους τηλεθεατές, όμως, σύμφωνα με τη «Real Life» κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τώρα αλλά στο β’ μισό της σεζόν 2024 – 2025, δηλαδή περί τα μέσα Φεβρουαρίου του 2025.
Η νέα αυτή αναβολή οφείλεται στην καθυστέρηση των γυρισμάτων, η οποία οδήγησε το Mega να αναβάλλει την πρεμιέρα την τρέχουσα σεζόν προκειμένου να υπάρχει σιγουριά πως έχει εξασφαλιστεί το απαραίτητο στοκ επεισοδίων και έτσι να μη χρειαστεί κάποια διακοπή ενώ ο «Άγιος Παΐσιος» θα είχε ξεκινήσει να προβάλλεται.

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι ο δεύτερος κύκλος της άκρως επιτυχημένης θρησκευτικής σειράς εξασφάλισε την πολυπόθητη επιδότηση του ΕΚΟΜΕ και μάλιστα σε ύψος περίπου 820.000€.
πηγή: dailymedia.com.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Νέο απατηλό μήνυμα για δήθεν πληρωμή τροχονομικής παράβασης
03 Φεβρουαρίου 2026 -
Ο ένας ναρκωτικά και "πεταλούδα", ο άλλος επαναληπτική καραμπίνα
03 Φεβρουαρίου 2026 -
Ορίστηκε το Κηφισιά – ΠΑΟΚ
03 Φεβρουαρίου 2026 -
Ο Σύλλογος Κρητών Γιαννιτσών "Μινωΐτες" είναι πανέτοιμος για τον ετήσιο χορό του
03 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ