close search results icon

Ανέβασε τον "πήχη" στον πολιτισμό ο Χρήστος Μπάτσης

Ανέβασε τον "πήχη" στον πολιτισμό ο Χρήστος Μπάτσης

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η δημοτική αρχή του Χρήστου Μπάτση στον τομεά του πολιτισμού και των εκδηλώσεων με την απερχόμενη δημοτική αρχή Αλμωπίας αλλά και την ΔΗΚΕΑ να ανεβάζει τον "πήχη"

mpatsis-mpaghghea.jpg

Είναι γεγονός πως μετά την πανδημία και το "lockdown" η δημοτική αρχή Αλμωπίας ανέβασε τα "γκάζια" στον τομέα του πολιτισμού. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης εμπιστεύτηκε την διοίκηση της ΔΗΚΕΑ στον Γιώργο Συλλέκτη, ο οποίος ωστόσο μαζί με την σύζυγο του Μαρία, δικαίωσαν απόλυτα τον Χρήστο Μπάτση για αυτή την επιλογή. 

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης φρόντισε ώστε να διοργανωθούν σειρά εκδηλώσεων στην Αλμωπία, όπως ήταν η έκθεση βιβλίου, το Πάμε Δασάκι, το Steet food, η έκθεση τοπικών προϊόντων, το tennis street και φυσικά οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ο απερχόμενος πρόερος της ΔΗΚΕΑ μαζί με την σύζυγο του Μαρία, εργάστηκαν μάλιστα και παρουσίασαν στον κόσμο της Αλμωπίας μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με την κεντρική πλατεία της Αριδαίας να κατακλύζεται από κόσμο 

sillektis.jpg
Ο Γιώργος Συλλέκτης με την σύζυγο του Μαρία

Βέβαια ο πολιτισμός αποτελούσε ένα μείζον θέμα για τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, ο οποίος έδωσε έμφαση στον τομέα αυτό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου. 

Πάρτε μια γεύση από την χθεσινή εορτή μέσα από το pellanews.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ