close search results icon

Ανησυχητική η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις

Τον επισκέφθηκε η Ντέμι Μουρ.

Η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις φαίνεται να χειροτερεύει κι η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, τον επισκέφθηκε για να περάσει λίγο χρόνο μαζί με τον ίδιο και τις κόρες τους.

Ο Bruce Willis και η Demi Moore έχουν χωρίσει εδώ και 22 χρόνια, σέβονται ο ένας τον άλλον και έχουν αποκτήσει τον σεβασμό του κοινού. Η ηθοποιός στηρίζει τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πάσχει από αφασία, παρά τις αντιξοότητες.

«Δεν μπορεί να πει πολλά»

Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, η σταρ εμφανίστηκε μαζί του σε φωτογραφίες που αποπνέουν καλή διάθεση και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό, φορούν κι οι δύο καρό πουκάμισα και ποζάρουν αγκαλιά με την κόρη τους Tallulah και τον Pilaf, το αξιολάτρευτο σκυλάκι της τελευταίας.

«Αγαπώ τους γονείς και την οικογένειά μου», έγραψε η Ταλούλα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο Bruce Willis περνάει μια δύσκολη περίοδο. «Ο Μπρους δεν μπορεί να πει πολλά και δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πολλά από αυτά που του λένε οι άλλοι. Υπάρχουν μέρες που βλέπουμε κάποιες αναλαμπές του παλιού Μπρους, αλλά είναι σύντομες και απομακρύνονται», αποκάλυψε μια πηγή.

«Προς τους απίστευτους υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια, θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce είχε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Υπό το πρίσμα αυτό και με μεγάλη προσοχή, ο Bruce αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν», έγραψε η Demi Moore τον Μάρτιο, όταν αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Bruce Willis.

πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ