close search results icon

Αντιμετωπίστηκαν οι πλημμύρες... Ολονύχτια περιπολία ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Χρήστος Μπάτσης: Προχωράμε στην αποκατάσταση των ζημιών

Αντιμετωπίστηκαν οι πλημμύρες... Ολονύχτια περιπολία ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Η Αριδαία βίωσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με την πόλη να πλημμυρίζει αλλά και τους κατοίκους της να βρίσκονται σε απόγνωση από τις μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν.

fb-img-1674539291375.jpg

Αμέσως τέθηκε επί ποδός ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας αλλά και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη και πρωτοφανής κατάσταση ενώ και ο ίδιος ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ήταν επί ποδός ολόκληρο το βράδυ. 

img-20230124-080337.jpg

Ο ίδιος με live μετάδοση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδειξε την κατάσταση που επικρατούσε στην Αριδαία τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και η άντληση των υδάτων από τους κεντρικούς δρόμους είχε ολοκληρωθεί, τονίζοντας πως μέσα σε σχεδόν 3 ώρες τα προβλήματα είχαν αποκατασταθεί. Ακόμη ο Δήμαρχος τόνισε πως μέλημα του είναι να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της Αριδαίας. 

fb-img-1674538997942.jpg

Νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας στην Αριδαία βρέθηκαν και ο Αντιπεριφερειάρχες Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής μαζί με τον βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη, οι οποίοι είδαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη της Αριδαίας και ζήτησαν να κηρυχθεί ο Δήμος Αλμωπίας και η Πέλλα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ