close search results icon

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Μεγιστοποίηση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Πέλλας με τα κατάλληλα τεχνικά έργα»

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Μεγιστοποίηση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Πέλλας με τα κατάλληλα τεχνικά έργα»


Συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης της ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην ΠΕ Πέλλας – Διαγραμμίσεις και στηθαία ασφαλείας οδικού δικτύου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα τεχνικά έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του έργου «Διαγράμμιση επαρχιακού δικτύου 2022», εκτελούνται εργασίες διαγράμμισης στα παρακάτω τμήματα δρόμων:

1. Έδεσσα - Κλεισοχώρι - Άψαλος

2. Αριδαία - Σωσάνδρα - Πρόμαχοι

Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί και είναι πλέον ασφαλή για διέλευση τα τμήματα Αριδαία - Ξιφιανή - Άψαλος και Αριδαία -Τσάκωνες - Πολυκάρπη.

Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης κι άλλων τμημάτων του επαρχιακού δικτύου όπως: Σκύδρα- Ριζό και Λιποχώρι - Κρύα βρύση.

img-20240402-123507.jpg


Στα πλαίσια του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών

(επ. οδοί 2, 11, 12, 13)», εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο τμήμα Αρχάγγελος- όρια Νομού Κιλκίς (εργασίες σε 2 σημεία τα οποία αφορούν σε ρέμα και σε μεγάλο επίχωμα, μήκους 334 μέτρων).

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η ασφάλεια του οδικού δικτύου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στον προγραμματισμό των τεχνικών έργων. Όλες οι περιπτώσεις για τις οποίες απαιτείται να γίνουν εργασίες συντήρησης ή βελτίωσης, καταγράφονται και προγραμματίζονται άμεσα τα κατάλληλα τεχνικά έργα. Μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η στενότητα των οικονομικών πόρων, οπότε προσπαθούμε να ιεραρχούμε με προσοχή τις προτεραιότητες και το είδος των παρεμβάσεων που προγραμματίζουμε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ