Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 215 γραμμάρια κοκαΐνης και 560 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (21 Φεβρουαρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ένας από τους προαναφερόμενους άνδρες και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μικροδέματα (φιξάκια) με κοκαΐνη, έτοιμα για διακίνηση, συνολικού βάρους 9,3 γραμμαρίων.
Σε οικία που διέμενε και εκμίσθωνε ο δεύτερος ημεδαπός, καθώς και σε αποθήκη δίπλα από την οικία, διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν 26 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 206,5 γραμμαρίων, 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 560 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο δεύτερος ημεδαπός άνδρας εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Καρδίτσα: Νέο μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 – Κλειστά τμήματα της Εθνικής Οδού
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κόψιμο» κρίσιμων μαρτύρων καταγγέλλει η αντιπολίτευση
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη Αλλάζει τη Βιομηχανία των Online Καζίνο
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Γιαννιτσά: Απόψε (18/9) όλοι δρόμοι οδηγούν στο Ανοιχτό Θέατρο
18 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ