close search results icon

Από στρώμα ασθενή ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο – Νεκρή μία 90χρονη από ανακοπή

Από στρώμα ασθενή ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο – Νεκρή μία 90χρονη από ανακοπή

Στο Σισμανόγλειο βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ώστε να ενημερωθεί για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Ένα στρώμα ξαφνικά πήρε φωτιά, ο ασθενής δεν ήταν εκεί. Έχει υποστεί σοβαρές ζημιές το νοσοκομείο. Όλοι οι ασθενείς απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τον χώρο, γιατί θα μπορούσαν να είχαν εγκλωβιστεί εκεί και να είχαμε πολλά θύματα. Ευτυχώς τα συστήματα πυρόσβεσης λειτούργησαν άμεσα, ενώ θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου. Επίσης, η Πυροσβεστική βρέθηκε στο νοσοκομείο σε λίγα λεπτά και κατάφερε να θέσει τη φωτιά γρήγορα υπό έλεγχο», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Μία 90χρονη ασθενής πέθανε από ανακοπή, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης, όμως όπως ανέφερε ο υπουργός, ο θάνατος της ηλικιωμένης δεν είχε σχέση με τη φωτιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, το δωμάτιο κάηκε ολοσχερώς αλλά η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους χώρους, ενώ τρεις κλινικές του νοσοκομείου εκκενώθηκαν.

Αυτή τη στιγμή, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου προσπαθούν να επαναφέρουν το Σισμανόγλειο σε λειτουργία.

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ