close search results icon

Αποφασισμένος να μείνει στο κόλπο του τίτλου ο ΠΑΟΚ

Που πρέπει να προσέξει ώστε να φύγει νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Δέκα ματς, τριάντα βαθμοί. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει την προσπάθεια του στο μίνι Πρωτάθλημα των πλέι οφ από το Κλεάνθης Βικελίδης. Σήμερα στις 19:00 δεν διεκδικεί τη νίκη για λόγους πρεστίζ αλλά ουσίας. Πολύ απλά διότι θέλει να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου γνωρίζοντας μάλιστα πως μετά το τέλος του δικού του αγώνα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και επομένως θα έχει την ευκαιρία να μειώσει και άλλο τη διαφορά από τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του δουλεύοντας στην τακτική και πάνω στα κομμάτια που πρέπει να προσέξει ώστε να φύγει νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης. Προφανώς και η αποστολή του δεν είναι εύκολη. Ομως ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω τις παθογένειες του πρώτου γύρου, έχει δέσει ως σύνολο, παίρνει περισσότερα πράγματα από ποδοσφαιριστές που στο πρώτο κομμάτι του Πρωταθλήματος υστερούσαν και έτσι σε κάθε περίπτωση σήμερα ο αήττητος επί 21 ματς ΠΑΟΚ θέλει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λουτσέσκου θα κληθεί να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Ινγκασον που ναι μεν είναι από χθες το απόγευμα με τους συμπαίκτες τους στο «Μακεδονία Παλλάς» αλλά το οίδημα στην γάμπα τον κράτησε εκτός προπονήσεων από την περασμένη Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Κάργας είναι ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο ματς δίπλα στον Κουλιεράκη και έχοντας υπέρ του μια προϊστορία που τον θέλει να φεύγει πάντα αήττητος από το γήπεδο του Αρη όταν αγωνίζεται.

Προβάδισμα ο Ντάντας

Εκτός του κεντρικού αμυντικού που θα αγωνιστεί δίπλα στον Κουλιεράκη, δυο ακόμη θέσεις φαντάζουν ανοικτές αλλά υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για να τις πάρουν. Η πρώτη αφορά τον παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Αουγκούστο με τον Ντάντας να έχει το προβάδισμα απέναντι στον Σβαμπ. Η δεύτερη αφορά τον φορ. Υπάρχει μεν ο «καυτός» το τελευταίο διάστημα Μπράντον Τόμας αλλά από την άλλη ο Ολιβέιρα ξεπέρασε το πρόβλημα του και ο Λουτσέσκου αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού. Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αρχίζει από τον Κοτάρσκι με τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας, τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά και τους Κουλιεράκη-Κάργα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο κέντρο της. Ο Ντάντας με τον Αουγκούστο χαφ και φυσικά η τριάδα μπροστά δεν χαλά: Ο Αντρίγια με τον Νάρεϊ στα άκρα και τον Κωνσταντέλια ανάμεσα τους. Στην κορυφή ο Ολιβέιρα εκτός και αν ο Ραζβάν δώσει φανέλα βασικού στον Τόμας. Να σημειώσουμε πως από τη στιγμή που η Κ19 δεν έχει υποχρεώσεις σήμερα και χθες ο Τζίμας δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β’, ο νεαρός αναμένεται να είναι στην αποστολή.

πηγή: metrosport.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ