close search results icon

Απόλυτα ευλογημένοι! - Ο γάμος που "κράτησε" τα Γιαννιτσά σε δράση

Μπορεί η πόλη να ήταν άδεια αλλά...έγινε ένας υπέροχος γάμος! 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Δεν τέθηκε υπόψη μας κάποια άλλη τελετή την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στα Γιαννιτσά . Η πόλη άδεια, η ηρεμία το πρώτιστο χαρακτηριστικό της πόλης.

Κι όμως!

Στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών ο αγαπητός ιερέας τέλεσε γάμο, όπου συνέδεσε τις ζωές δύο νέων παιδιών, του Αθανάσιου Καραγεωργιάδη και της Μαρίας Πούλιου (με κουμπάρα την Ευαγγελία Ντουβαλέτη).

Κι έτσι, τα Γιαννιτσά δεν "ξέμειναν" από δράση και θετική ενέργεια, καθώς τα χαμόγελα και η καλή διάθεση απλώθηκαν σε όλη την περιοχή.

1-mSrP3.jpg
Ο γαμπρός Αθανάσιος, που πλέον εργάζεται στο εξωτερικό(Αγγλία), όπως και η σύζυγος Αϊκατερίνη, παντρεύτηκαν στα Γιαννιτσά, όπου η πατρίδα του γαμπρού.
2-BKd8e.jpg
3-SCRbs.jpg
4-RLlkE.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
12-Cucbr.jpg

Βέβαια, τα πράγματα δεν έμειναν μόνο στο θρησκευτικό επίπεδο, καθώς η χαρά των νεονυμφευμένων μεταφέρθηκε στο Pool Bar Arena, όπου υπό τους ήχους παραδοσιακών, λαϊκών και κάθε είδους ελληνικών τραγουδιών και όχι μόνο, εορτάστηκε δεόντως το ευχάριστο γεγονός, παρουσία συγγενών και φίλων.

14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

Έτσι, δεν επιβεβαιώθηκε οτι τον Δεκαπενταύγουστο δεν συμβαίνει τίποτα. Συνέβη ένα όμορφο γεγονός, το μοναδικό στην πόλη, δίνοντας μας την ευκαιρία να ευχηθούμε και στα δικά σας οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες, με την ευλογία της Παναγιάς, όπως των δύο υπέροχων νέων που πλέον ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά! 
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ