close search results icon

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Νίνο: Με τρεμάμενη φωνή ο τραγουδιστής για όσα συνέβησαν (Vid)

Όλο το χρονικό. 

Πολλές φορές, όταν βλέπετε σε τίτλο τη φράση «μιλάει για πρώτη φορά ο τάδε για το τάδε», τότε δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά είτε ο συντάκτης αγνοεί την πρώτη φορά, είτε επιλέγει να την αγνοήσει. Σε τούτη την περίπτωση, όντως ο Νίνο μιλάει για πρώτη φορά σε 15 χρόνια για την επίθεση που δέχτηκε το 2007 με σφαίρες να καταλήγουν στο αλεξίσφαιρο αυτοκίνητό του και να του αφήνουν ένα βαθύ σημάδι.

Ήταν ένα περιστατικό σοκαριστικό και για όσους το ακούγαμε, γιατί δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τέτοια περίπτωση για Έλληνα τραγουδιστή. Σε εκείνο το -ευτυχώς- ατύχημα και όχι δυστύχημα, ο Νίνο ήταν μαζί με τον αδερφό του, με την απόπειρα σε βάρος του να καταλήγει να αποτελεί μια εμπειρία που τον έκανε πιο κλειστό. Γι’ αυτό και οι συνεντεύξεις του αυτά τα 15 χρόνια δεν πρέπει να ξεπερνούν τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί επιτυχία του ραδιοφωνικού σταθμού Cosmoradio 95.1 της Θεσσαλονίκης, το γεγονός πως κατάφερε τον Νίνο να μιλήσει για πρώτη φορά για το πώς έχει γραφτεί μέσα του εκείνο το βράδυ.

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το κατά πόσο η εμπειρία εκείνη ήταν η χειρότερη της ζωής του με τον ίδιο να απαντά: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ σκληρό».

Το χρονικό της απόπειρας

15 Μαΐου 2007, 04:20 τα ξημερώματα, εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. O 26χρονος τότε Νίνο βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τον 24χρονο αδερφό του, λίγο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής αεροδρομίου.

Ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέρφια, μία μοτοσυκλέτα τους πλησιάζει και ο συνοδηγός ξεκινά να πυροβολεί εναντίον τους με Καλάσνικοφ. Αμέσως μετά, οι δύο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν, ενώ ο Νίνο υποστήριξε τότε πως δεν υποπτεύεται κάποιον για τη συγκεκριμένη επίθεση, καθώς δεν είχε δεχτεί απειλές από κανέναν.

Οι δράστες φορούσαν κράνη και όπως αποδείχτηκε είχαν ως στόχο τα λάστιχα του οχήματος, γι’ αυτό και η εκτίμηση της Αστυνομίας ήταν πως η μαφιόζικη επίθεση έγινε για εκφοβισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο τραγουδιστής και ο αδερφός του δεν έζησαν από θαύμα με τόσες σφαίρες.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ