Άψογα τα μέτρα προστασίας στα Σφαγεία Αλμωπίας στη Φούστανη
Μπορεί η Φούστανη Αλμωπίας το τελευταίο διάστημα να έγινε γνωστή στο πανελλήνιο λόγω της καραντίνας που επιβλήθηκε στο χωριό (έληξε πριν από δύο μέρες στις 14 Απριλίου 2020) όμως πρέπει να θυμίσουμε και να υπογραμμίσουμε, λόγω και των ημερών, ότι στην περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας βρίσκονται και τα Σφαγεία Αλμωπίας, τα οποία επιτελούν το έργο τους και την δουλειά τους κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού.
Όμως -και πρέπει να τονιστεί αυτό- μέχρι σήμερα τα Σφαγεία λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας. Μάλιστα, κτηνοτρόφοι έσπευσαν να σημειώσουν στο pellanews.gr τα συγχαρητήρια τους και να πουν ένα μεγάλο μπράβο στην Διοίκηση των Σφαγείων Αλμωπίας διότι ένιωσαν και οι ίδιοι ασφάλεια και ανακούφιση από τον τρόπο λειτουργίας.
Διότι μπορεί να υπάρχει το μεγάλο άγχος της πώλησης των αρνιών και κατσικιών από πλευράς παραγωγών όμως ο κορωνοϊός έχει σφηνωθεί για τα καλά στο μυαλό όλων και πρωτίστως μεριμνούν όλοι για την προστασία της υγείας.
Άψογη δουλειά λοιπόν στα Σφαγεία Αλμωπίας στη Φούστανη με ποιοτικό κρέας από κτηνοτρόφους της Αλμωπίας για ένα γευστικότατο Πασχαλινό τραπέζι.