close search results icon

ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο στο κενό -Δεν είχε θέση και καθόταν στο περβάζι

ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο στο κενό -Δεν είχε θέση και καθόταν στο περβάζι


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα foititikanea, ένας φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο εν ώρα μαθήματος, καθόταν σε περβάζι στον τρίτο όροφο αίθουσας της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς επικρατούσε συνωστισμός και δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση.

Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φοιτητής έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και τα πλευρά του, ωστόσο η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ιστοσελίδα Voria, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιες πηγές, εντός της αίθουσας επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους, αλλά και στα περβάζια παραθύρων, ώστε να καταφέρουν να το παρακολουθήσουν.

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thestival, η κατάσταση του 19χρονου φοιτητή κρίνεται σταθερή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Μέσο, ο νεαρός έχει διαύγεια και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Έχει υποστεί αρκετά κατάγματα, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται θα δείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται οι γονείς του νεαρού, ενώ έχει σπεύσει και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαΐωάννου.

Φωτογραφία: foititikanea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ