close search results icon
Αρειανάρα,  μπαλάρα και τριάρα

Με τον Μαντσίνι να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Γκρέι να προσθέτει ακόμη ένα ο Άρης επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Λεβαδειακού στο «Κλ.Βικελίδης» και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο για τον Ζερβίνιο ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των κίτρινων.

Αρειανάρα για… φίλημα και πρεμιέρα με το δεξί.

RonaldoCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox PlayerADVERTISEMENT

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μαντσίνι ο οποίος σκόραρε δις στο πρώτο μέρος, ο Άρης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λεβαδειακού με 3-0 και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Το τρίτο τέρμα ο Γκρέι με τον Άγγλο φορ να έχει εξαιρετική παρουσία καθόλη την διάρκεια και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Πολύ θετική και η παρουσία του Μανού Γκαρθία ο οποίος πάτησε χορτάρι στο δεύτερο μέρος.

Οne man show από τον Μαντσίνι, με τον Αργεντίνο άσο να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ, ανοίγοντας τον δρόμο για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του, Χερμάν Μπούργος.


Ντεμπούτο με τα κίτρινα και για τον Ζερβίνιο, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 75′ γνωρίζοντας την αποθέωση.


Έτσι παρατάχθηκαν 


Για τον Άρη ο Κουέστα στο τέρμα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Οντουμπάγιο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, Νταμπό και Ντουκουρέ στη μεσαία γραμμή, Μαντσίνι και Καμάτσο στα άκρα και ο Πάλμα με τον Γκρέι στην επίθεση.


Για τον Λεβαδειακό ο Μάρκοβιτς στην εστία, Βινίσιους και Τζημόπουλος οι δύο στόπερ, Κωνσταντινίδης και Βήχος δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, Μεχία και Μπελμόντ οι δυο του άξονα της μεσαίας γραμμής, Μουτίνιο και Συμελίδης στα άκρα και ο Βρακάς πίσω από τον προωθημένο Δούμτσιο.


Γρήγορο προβάδισμα με Μαντσίνι 


Και οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικό προσανατολισμό στο γήπεδο, με τους «κίτρινους» να εμφανίζονται πιο αποτελεσματικοί, μιας και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς κατάφεραν να προηγηθούν.


Ο Γκρέι βρήκε με όμορφη κάθετη τον Μαντσίνι λίγο έξω από την περιοχή και αυτός με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0 στο 12′.


Μαντσίνι εσύ σούπερ σταρ 


Ο Άρης μετά το 1-0 του 12′ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταφέρνοντας να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ, ξανά με δράστη τον Μαντσίνι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.


Ο Μαντσίνι με μια όμορφη ενέργεια άνοιξε την άμυνα του Λεβαδειακού, πέρασε ανάμεσα από Μεχία και Βήχο και με ένα ωραίο αριστερό πλασέ νίκησε τον Μάρκοβιτς.


Το τελείωσε στο δεύτερο μέρος 


Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος στο δεύτερο ο Άρης ανέβασε στροφές και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Λεβαδειακό. Ο Γκρέι έκανε αισθητή την παρουσία του σε αυτό το ημίχρονο, έχοντας ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.


Στο 51′ πετάχτηκε ωραία στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 60′ και το 62′ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, με το δεύτερο μάλιστα να το κάνει με ωραία ατομική ενέργεια.


Ότι δεν κατάφερε στις προηγούμενες περιπτώσεις το έκανε στο 68′.

Ο Πάλμα έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά για τον Γκρέι, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Βινίσιους και ο Γκρέι με πλασέ στην κίνηση αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έγραψε το 3-0.


Ο Βήχος στο 67ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Τελευταία αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι ήταν η ευκαιρία του Ζερβινιό στο 89ο λεπτό.


Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέεσρμαν (Μαζικού 82′), Νταμπό (Ντιόπ 46′), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Καμάτσο (Γκαρθία 46′), Πάλμα (Ζερβινιό 74′), Γκρέι (Χατζηιωάννου 83′).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ