close search results icon

Άρης: Ετοιμάζει «χτύπημα» από Ισπανία

Άρης: Ετοιμάζει «χτύπημα» από Ισπανία

Η ενίσχυση των επιθετικών άκρων προήχθη σε προτεραιότητα για τον Αρη και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» η κορυφαία από τις τρεις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «κίτρινοι» αφορά ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε ισπανική ομάδα και για τον οποίον υπάρχει η προοπτική απόκτησής του υπό τη μορφή δανεισμού.

Στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα – την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό – μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Αλαν Πάρντιου το ζήτημα της ενίσχυσης στα επιθετικά άκρα δεν είχε χαρακτηριστεί «προτεραιότητα». Τότε βέβαια η σχέση με τον Ντάνιελ Μαντσίνι έβαινε καλώς και ο δε Βρετανός τεχνικός εκτιμούσε ότι παρόντων των Χουάν Ιτούρμπε, Ράφαελ Καμάτσο, η ομάδα ήταν πλήρης. Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ Αρης είχε κοινοποιήσει την απόφαση των δύο ανδρών για προσθήκη παικτών στον άξονα και στην κορυφή της επίθεσης. Εκ τότε, τα δεδομένα άλλαξαν και κυρίως μεγάλωσε η ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Γιατί κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ Ιτούρμπε και Καμάτσο πρόσφεραν ελάχιστα στην ομάδα.


Πιο τρανταχτό αποδεικτικό στοιχείο αυτής της άποψης έρχεται μέσα από τη στατιστική καθώς με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου δεν έχουν γκολ, ούτε τελική πάσα στο Πρωτάθλημα. Αμφότεροι μετρούν ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες, ειδικά ο Καμάτσο τον οποίον «στοιχειώνουν» οι φάσεις με Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΟΦΗ. Γενικώς, δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλαν Πάρντιου καθώς είναι τρομερά ασταθείς στο παιχνίδι τους. Δεν είναι τυχαία επίσης η πρόθεση του Αρη να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο του Χουάν Ιτούρμπε έχοντας κατά νου τόσο την εξοικονόμηση ενός ποσού της τάξεως των 300-400 χιλιάδων ευρώ όσο και το άδειασμα μιας θέσης ξένου ούτως ώστε να μπει στο rotation ο Εντουιν Ροντρίγκες.

Κι έτσι, ο Αρης κινείται για την απόκτηση ακραίου επιθετικού έχοντας ήδη «ξεδιαλύνει» μια λίστα παικτών που είχε στα χέρια του. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις με κορυφαία αυτή ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε ισπανική ομάδα της LaLiga, έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και οι Θεσσαλονικείς έχουν κινηθεί για την απόκτησή του υπό τη μορφή δανεισμού. Κατά τις ίδιες πηγές, θεωρείται υπόθεση με υψηλό βαθμό δυσκολίας κι αυτή η εκτίμηση δεν πηγάζει από πιθανή αλλαγή ρόλου του στην ομάδα όσο από το ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων να τον αποκτήσουν δανεικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ