close search results icon

Άρης: Ο Μπούργος έχει κάνει την επιλογή του

Άρης: Ο Μπούργος έχει κάνει την επιλογή του

Ο Χερμάν Μπούργος δείχνει ότι έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση του Ζερβίνιο για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό αλλά ζήτημα επιλογής από τη λίστα των έξι ξένων ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Αρης στο ρόστερ του θα υπάρχει πριν από κάθε παιχνίδι…

Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντίνος τεχνικός έδειξε τις προθέσεις του μέσα από τον τρόπο χρησιμοποίησης του Ιβοριανού επιθετικού στη διάρκεια της εβδομάδας. Γιατί τον δοκίμασε σε σχήμα με δύο επιθετικούς ως δεύτερο φορ καθώς επίσης και στα επιθετικά άκρα σε διάταξη 4-2-3-1. Ουσιαστικά φανέρωσε την απόφασή του σε ότι αφορά τον Ζερβίνιο και μένει να φανεί ποιος από τους έξι ποδοσφαιριστές θα μείνει εκτός αποστολής. Βάσει κανονισμού, μια ομάδα υποχρεούται να δηλώσει πέντε μη κοινοτικούς παίκτες στο φύλλο αγώνα κι αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» διαθέτουν τους Γκρέι, Πάλμα, Ιτούρμπε, Ζερβίνιο, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο. 

Με εξαίρεση τον Ζερβίνιο οι υπόλοιποι ήταν στο βασικό σχήμα του αγώνα με τη Μακάμπι στο «Κλ. Βικελίδης» γεγονός το οποίο δείχνει και τους ρόλους τους στην ομάδα. Και η επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα μείνει εκτός δεν είναι εύκολη. Γιατί ο Γκρέι είναι ο βασικός σέντερ φορ ενώ ο Πάλμα ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης στην επίθεση. Δίχως άλλον σέντερ μπακ, ο Φαμπιάνο προφανώς δεν γίνεται να μείνει εκτός ενώ ο Χουάν Ιτούρμπε έχει βασικό ρόλο στα επιθετικά άκρα. Σε ότι αφορά τον Μόουζες Οντουμπάτζο, η ποιοτική απόστασή του από τον Σαλέμ Εμπακατά δεν είναι μικρή και απέναντι στη Μακάμπι ήταν εκ των MVP της ομάδας.

Γίνεται αντιληπτό ότι ζήτημα επιλογής θα προκύπτει πριν από κάθε παιχνίδι εκτός κι αν μπορεί κάποιος από τους ξένους να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο. Προς το παρόν, ο Μπούργος σκοπεύει να συμπεριλάβει τον Ζερβίνιο στην αποστολή κι εκεί θα φανεί ποιος θα μείνει εκτός. Η λογική λέει ότι αυτός θα είναι από την επιθετική γραμμή καθώς το ενδεχόμενο να «κοπεί» ο Οντουμπάτζο εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο δεδομένης και της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία δείχνει να βρίσκεται ο Εμπακατά.

πηγή: μετροσπορτ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ