close search results icon

Άρης: Πάει στο ΑΣΕΑΔ για την Τσαρούχα - Απορρίφθηκε η ένσταση

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΚΑΕ Άρης σχετικά με την απόφαση της Βάσως Τσαρούχα να εκκενωθεί το Nick Galis Hall στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να προσφύγουν έτσι στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να δικαιωθεί. Στον αντίποδα σε απαλλαγή των κατηγοριών για τα λέιζερ αλλά και του πανό που βάραιναν τον Άρη προχώρησε ο αθλητικός δικαστής ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ: 1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) για χρήση πανό και χρήση λέιζερ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 5-3-2023 και

2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικά πρόσωπα, χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και β) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα.

Η δεύτερη απόφαση που αφορούσε στην ένσταση της ΚΑΕ Άρης: «Απορρίπτεται η από 05.03.2023 ένσταση που υπέβαλε η γηπεδούχος ομάδα του αγώνα ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE), ο οποίος διεξήχθη στις 05-03-2023 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» ως νόμω αβάσιμη. Διατάσσεται η κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη ΚΑΕ παραβόλου, ποσού χιλίων (1.000) ευρώ, στο σύνολό του υπέρ του ΕΣΑΚΕ.

πηγή: metrosport.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ