close search results icon

Άρης - Παναιτωλικός: Να αρπάξουν την ιστορική ευκαιρία στο Βικελίδης, η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού

Άρης - Παναιτωλικός: Να αρπάξουν την ιστορική ευκαιρία στο Βικελίδης, η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού

Άρης και Παναιτωλικός μονομαχούν στο Κλεάνθης Βικελίδης (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για τη ρεβάνς του 1-0 στο Αγρίνιο και θέλουν να αρπάξουν την ιστορική ευκαιρία για διαφορετικούς λόγους.

Απόψε κρίνεται στο Κλεάνθης Βικελίδης το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα με σκόρερ τον Φραν Βέλεθ και αυτό θέλει να υπερασπιστεί για να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό μετά από 14 χρόνια.


Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά και θα παλέψει στο Βικελίδης για τον πρώτο τελικό της ιστορίας της.


Αντίπαλός τους θα είναι ο Παναθηναϊκός που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον άλλο ημιτελικό. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου, ημερομηνία που ενδέχεται να αλλάξει, ανάλογα πως θα κυλήσει το καλεντάρι της Stoiximan Super League, ενώ φυσικά δεν έχει οριστεί ακόμη η έδρα του τελικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ