close search results icon

Άρης: Προπόνηση με Νταρίντα

Άρης: Προπόνηση με Νταρίντα

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο (20/12) το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (21/12, 15:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του Β’ Γύρου. Στη σημερινή προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, συμμετείχε και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της υπογραφής του συμβολαίου του που θα τον κρατήσει στον Άρη ως το καλοκαίρι του 2025.

*Η ΠΑΕ Άρης είναι δίπλα σε μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, η οποία έρχεται για να στηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο άλλος άνθρωπος".

Μέσα από την ιστοσελίδα https://www.charityidols.com/ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πλειοδοτήσουν για την αυθεντική φανέλα της ομάδας του Άρη με τις υπογραφές των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διάρκεια της δημοπρασίας είναι επτά ημέρες, αρχίζει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00 και λήγει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ