close search results icon

Άρης: Συμφώνησε με τον Άλαν Πάρντιου που αναλαμβάνει για δύο χρόνια την τεχνική ηγεσία

Άρης: Συμφώνησε με τον Άλαν Πάρντιου που αναλαμβάνει για δύο χρόνια την τεχνική ηγεσία

Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός, Άλαν Πάρντιου, είναι τελικά ο εκλεκτός του Άρη για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα την Τρίτη (13/9) για να πιάσει δουλειά.

Σε ένα προπονητή με μεγάλη εμπειρία και μάλιστα σε πάγκους της Premier League κατέληξε τελικά ο Θοδωρής Καρυπίδης για να αναλάβει τις τύχες του Άρη μετά το διαζύγιο με τον Μπούργος.

Συγκεκριμένα ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός, Άλαν Πάρντιου, είναι ο εκλεκτός του Άρη για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα την Τρίτη (13/9) για να πιάσει δουλειά.

Ο 61χρονος ξεκίνησε από την Ρέντινγκ και έχει πλούσια εμπειρία από τα Βρετανικά γήπεδα, έχοντας εργαστεί σε Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον, Σάουθαμπτον, Νιουκάστλ, Κρίσταλ Πάλλας, Γουέστ Μπρομ, στην Ντε Χααγκ της Ολλανδίας και τελευταίος σταθμός η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Εκεί μάλιστα είχε ως παίκτη και τον Μπράντλεϊ Μαζικού.

Ο Πάρντιου όπως ενημέρωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (13/9) προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας για δύο χρόνια.

Στην Αγγλία κέρδισε τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς με την Νιούκαστλ, όταν κατάφερε να την βγάλει Ευρώπη, μετά την επιστροφή της στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ