close search results icon

Αθλητική εκδήλωση μεγέθους η "Γιορτή Στίβου 2023" στο Δ.Α.Κ. Γιαννιτσών

Με τη συμμετοχή 10 Συλλόγων και 350 παιδιών. 

O Δήμος Πέλλας, το τμήμα στίβου του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και ο αθλητικός σύλλογος Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών συνδιοργάνωσαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών τη «Γιορτή Στίβου 2023».

Συμμετείχαν οι σύλλογοι Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών, Αθλητική Παιδεία» Αξιούπολης, Α.Ο. Σκύδρας «Πέλλα», Α.Σ. Βέλος Αλεξάνδρειας, Α.Σ. Αίας Κιλκίς, Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας, Γ.Σ. Έδεσσας, Εδεσσαϊκή Γ.Ε.

Γύρω στα 350 παιδιά συγκεντρώθηκαν για μία γιορτή χωρίς προηγούμενο.

1-4Ei7X.jpg
4-ovPim.jpg

Μία γιορτή χωρίς το άγχος και την πίεση της νίκης, χωρίς βαθμολογίες, κατατάξεις, νικητές, και ηττημένους, μόνο παιδιά που έτρεχαν ταχύτητες και δρόμους με εμπόδια, πηδούσαν μήκος και ύψος και έριχναν πυραυλάκι, παιδιά που αθλούνταν και γνώριζαν συνομήλικους από άλλους συλλόγους και άλλες περιοχές.

Μία μοναδική εμπειρία για τους μικρούς αθλητές του στίβου που ανήκουν στις προαγωνιστικές κατηγορίες (δεν υπάρχουν αγώνες για αυτές τις ηλικίες).

2-uTP3j.jpg
5-t6a40.jpg

Ένας στρατός εθελοντών (γονείς και μεγαλύτεροι αθλητές) βοήθησαν ώστε η άσκηση σε κάθε σταθμό, αλλά και η μετάβαση από τον ένα σταθμό στον άλλον, να γίνει χωρίς προβλήματα. Όπως ανέφεραν και οι διοργανωτές «χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τόσο μεγάλο αριθμό παιδιών».

349803021-184542950878808-3257046796755794148-n.jpg

Όπως ανέφερε το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων και Δραστηριοτήτων, γυμναστής Γιώργος Γρηγοριάδης «ο Δήμος Πέλλας ήταν για μία ακόμη φορά δίπλα μας. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φωκάς Ιωάννης και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Ανδρεάδης Γιώργος, έλυσαν όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας μας παρείχε την μικροφωνική εγκατάσταση και τα μηχανήματα του ήχου. Το Γραφείο Αθλητισμού εξασφάλισε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μετάλλια, διπλώματα, νερά και χυμούς».

Ο κ. Γρηγοριάδης σημείωσε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γυμναστές και προπονητές που συμμετείχαν, τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και όλους τους εθελοντές, που αφιέρωσαν το πρωινό της Κυριακής τους ώστε να γίνει με τόση επιτυχία η δράση “Γιορτή Στίβου 2023”.

Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Δημητριάδη που κάλυψε φωτογραφικά τη δράση μας και μας παραχώρησε τις εξαιρετικές φωτογραφίες του.

Ραντεβού του χρόνου».







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ