Αυτά μόνο η ΑΕΚ: Με 28-1 τελικές ήρθε ισόπαλη 1-1!
Τι και αν έπαιξε μονότερμα;
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, με το ματς να έρχεται ισόπαλο (1-1), ενώ η Ένωση είχε 28 τελικές έναντι μόλις 1 των Ιρλανδών.
Τι και αν έπαιξε μονότερμα; Η ΑΕΚ ήταν... μαλωμένη με το γκολ και σπατάλησε όσες ευκαιρίες της δόθηκαν και έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς.
Συγκεκριμένα, η Ένωση είχε συνολικά 28 ευκαιρίες στην αναμέτρηση της OPAP Arena, με μόλις οι 7 από αυτές να είναι στον στόχο, ενώ η 1 που δέχθηκε από τους Ιρλανδούς ήταν και το γκολ που σκόραραν.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς είχε και την συντριπτική κατοχή, έχοντας 71% έναντι 29% που είχε η Σάμροκ Ρόβερς, η οποία αρκέστηκε σε ρόλο... κομπάρσου κι όμως τα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗ στην ΚΕΔΕ
06 Νοεμβρίου 2025 -
Προσφορά Ζωής: Η Αλμωπία πενθεί
06 Νοεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ