close search results icon

Αυτό είναι το δώρο που θέλουν οι γυναίκες για τα Χριστούγεννα

Αυτό είναι το δώρο που θέλουν οι γυναίκες για τα Χριστούγεννα

Ανάμεσα σε όλα όσα μπορείτε να προσφέρετε ως δώρο για τα Χριστούγεννα, τα γυναικεία ρολόγια είναι για πολλούς η καλύτερη επιλογή. Γιατί όμως είναι το δώρο που θέλουν όλες οι γυναίκες; Μα πολύ απλά γιατί είναι ένα κομψοτέχνημα το οποίο χαρίζει κομψότητα και μεγάλη ακρίβεια στα ραντεβού. Ας μην ξεχνάμε και την συναισθηματική αξία που έχει σαν δώρο. Ένα ρολόι παρουσιάζει την χαρά όλης της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Εκτός από αυτό, όταν μια γυναίκα το φοράει στον καρπό, της έρχονται στο μυαλό όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις που έχει με το πρόσωπο που της το δώρισε.

Σε περίπτωση λοιπόν που αναζητάτε ένα δώρο για ένα ξεχωριστό για εσάς πρόσωπο δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μια λίστα με κομψά γυναικεία ρολόγια τα οποία θα ενθουσιάσουν τον παραλήπτη!

Vogue 612782 με ασημί μπρασελέ

gynaikeio-roloi-vogue-612782-min.jpg

Ένα ξεχωριστό ρολόι που μπορείτε να προσφέρετε σε μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας είναι αυτό της Vogue, και πιο συγκεκριμένα από τη σειρά Saint Tropez. Η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα, η οποία είναι διακοσμημένη με περίτεχνα στρας, σε συνδυασμό με το ροζ καντράν με wavy pattern και μεταλλικούς δείκτες δημιουργούν ένα κόσμημα κατάλληλο για κάθε καρπό και για όλους τους συνδυασμούς των ρούχων!

Bulova 98R234 με ασημί μπρασελέ

gynaikeio-roloi-bulova-98r234-min.jpg


Αν υπάρχει κάτι που να κάνει την Bulova να ξεχωρίζει αυτό είναι οι κομψές προτάσεις δώρων, κατάλληλες για κάθε τύπο γυναίκας. Ένα ρολόι Bulova από τη σειρά Marine Star θα εντυπωσιάσει. Η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα διακοσμημένη με κρύσταλλα και ατσάλινο μπρασελέ δύσκολα περνούν απαρατήρητα. Μάλιστα, η παρουσία κρυστάλλων και στο καντράν δημιουργούν ένα κομψοτέχνημα που μπορεί να συνοδεύσει κάθε γυναίκα σε κάθε περίσταση που πρόκειται να παρευρεθεί.

Cerruti 1881 CIWLG2225101 με ασημί μπρασελέ

gynaikeio-roloi-cerruti-1881-min.jpg


Ο συνδυασμός του ροζ με το ασημί είναι από τους αγαπημένους των γυναικών, διότι ταιριάζει με έναν μεγάλο αριθμό ρούχων. Έτσι λοιπόν, αν αναζητάτε να προσφέρετε ένα κόσμημα σε μια νεαρή γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή σας, ένα ρολόι από τη σειρά Carrisi της Cerruti 1881 είναι μια εντυπωσιακή λύση. Το ατσάλινο μπρασελέ και η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα διακοσμημένα με στρας θα κερδίσουν όλες τις εντυπώσεις. Την ίδια στιγμή, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός θα βοηθήσουν μια γυναίκα να το φοράει σαν ένα βραχιόλι.

Michael Kors MK6551 με ροζ χρυσό μπρασελέ

gynaikeio-roloi-michael-kors-mk6551-min.jpg


Η σειρά Tarin της Michael Kors είναι για πολλούς ξεχωριστή. Δε γίνεται λοιπόν αυτές τις γιορτές να μην το δωρίσετε σε μια σημαντική για εσάς γυναίκα. Το ιδιαίτερο ροζ χρυσό χρώμα σε συνδυασμό με το περίτεχνο καντράν, διακοσμημένο με στρας και μεταλλικές λεπτομέρειες θα συγκινήσει κάθε γυναίκα που της αρέσει ο ρομαντισμός. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε αυτό ως δώρο;

Citizen NH8393-05A με καφέ λουράκι

unisex-roloi-citizen-nh8393-05a-min.jpg


Πολλές είναι οι γυναίκες που αγαπούν το ανδρόγυνο στυλ. Μάλιστα, στις γυναίκες αυτές τα unisex ρολόγια έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Αν θέλετε λοιπόν να την εντυπωσιάσετε δεν έχετε παρά να διαλέξετε το αυτόματο ρολόι από τη σειρά C7 της Citizen. Ο vintage σχεδιασμός και το δερμάτινο λουράκι θα στολίσουν με ιδιαίτερο τρόπο τον καρπό. Το καντράν με μεταλλικές λεπτομέρειες δίνει έναν πιο κλασικό χαρακτήρα. Κατάλληλο για κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δε φοβάται να το διεκδικήσει.

Φέτος, απολαύστε την μαγεία των γιορτών προσφέροντας κομψά γυναικεία ρολόγια στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε το δώρο σας να μιλήσει για εσάς και να δείξει την αγάπη και τον σεβασμό σας στην γυναίκα της καρδιάς σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ