close search results icon

Αυτός είναι ο αστυνομικός βουλευτή που τσάκωσε επιδειξία

Αναγνώρισα το πρόσωπο του και τον ακινητοποίησα. 

Αυτός είναι ο αστυνομικός βουλευτή που τσάκωσε επιδειξία


Με γρήγορα αντανακλαστικά έδρασε ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κούβελα, ακινητοποιώντας έναν επιδειξία που παρενοχλούσε μητέρες και παιδιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Μητροπόλεως, όταν ο αστυνομικός είδε το άτομο και αναγνώρισε το πρόσωπο του μέσα από σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως περιγράφει ο αστυνομικός μιλώντας στο Politic.gr, «Περίμενα τον κ. Κούβελα για να μεταβούμε σε προγραμματισμένο ραντεβού, όταν είδα το άτομο. Είχα δει από σελίδες στο Facebook ότι υπάρχει ένας τύπος που παρενοχλεί μητέρες και παιδιά και συνήθως βρίσκεται έξω από σχολικά περιβάλλοντα, οπότε ήξερα το πρόσωπό του. Όταν τον είδα, κατάλαβα ότι είναι αυτός, τον ακινητοποίησα και κάλεσα την Άμεση Δράση», ενώ λίγο αργότερα το άτομο προσήχθη από την ΕΛΑΣ.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστυνομικός έχει δείξει άμεσα αντανακλαστικά, καθώς στο παρελθόν είχε ακινητοποιήσει έναν κλέφτη ψιλικών επ’αυτοφόρω, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

πηγή: politic.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ