close search results icon

Αυτήν την ομάδα βλέπουν φαβορί πριν την έναρξη των play off

Το μεγάλο φαβορί δεν αλλάζει...

Βλέπουμε… πρωταθληματάρα. Όποιος το αρνείται, δεν ξέρει τι βλέπει.

Σκεφτείτε μόνο τι θα λέγαμε αν είχαμε αυτή την εξέλιξη σε κάποια μεγάλη ξένη λίγκα.

Τι διθυράμβους, τι επαίνους θα διαβάζαμε και θα ακούγαμε.

Τα βλέπουμε όμως όλα στην φετινή Super League και οφείλουμε να τα αναγνωρίσουμε.

Εκεί που όλοι περίμεναν μία νερόβραστη σούπα για την τελευταία αγωνιστική, τελικά έγινε… πόλεμος. Για μία ακόμα αγωνιστική ήρθαν τα πάνω, κάτω.

Ο ΠΑΟΚ έκοψε τελικά πρώτος το νήμα στην κανονική διάρκεια με χείρα βοηθείας από τον… συμπολίτη Άρη!

Ο Ολυμπιακός προσπέρασε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αίφνης, από πρώτος, μπαίνει στα πλέι-οφ ως τέταρτος!

Αλήθεια, τι άλλο μας περιμένει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών;

Οι μπουκ βλέπουν… ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να έπεσε από την κορυφή, μετά την… αυτοκτονία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως αυτό που δεν αλλάζει είναι η εμπιστοσύνη των μπουκ στο πρόσωπο της. Όπως και πέρσι, η Ένωση μπαίνει από την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ, συμπτωματικά με τους ίδιους βαθμούς (59).

Οι στοιχηματικές εταιρίες πιστεύουν πολύ στην καρδιά της πρωταθλήτριας και εκτιμούν ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει βραχεία κεφαλή σε ότι αφορά τις πιθανότητες να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο.

Ως εκ τούτου, οι κιτρινόμαυροι παραμένουν πρώτο φαβορί με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 2,50 με αρκετά μεγάλη στοιχηματική απόσταση από την δεύτερη στις προτιμήσεις των μπουκ, ομάδα.

Εκεί, θα βρούμε τον ΠΑΟΚ. Η πολύ σταθερή ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε νικηφόρα από την Λαμία, εκμεταλλεύτηκε το δώρο της ΑΕΚ και για πρώτη φορά μπαίνει στα πλέι-οφ από την θέση του οδηγού.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει να διαχειριστεί και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, κάτι που δεδομένα θα φέρει σωματική και πνευματική καταπόνηση, αλλά ενδεχομένως και τραυματισμούς.

Παρότι πρωτοπόρος στην βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ δίνεται πλέον δεύτερο φαβορί με αποδόσεις γύρω στο 3,50, πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό.

Βίοι αντίθετοι για τους αιώνιους

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους ανοδική πορεία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και κάλυψαν σε χρόνο-ρεκόρ το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς που τους χώριζε από την κορυφή.

Οι 9 βαθμοί έγιναν πλέον τρεις και οι Πειραιώτες που πήραν πίσω στο CAS τον ένα πόντο που τους είχε αφαιρεθεί από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είχε διακοπεί, μπαίνουν με φόρα στα πλέι-οφ.

Μειονέκτημα και εδώ, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού ο Ολυμπιακός είναι κι αυτός μέσα στο Conference League, με πολύ σημαντικές πιθανότητες για μία σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση, που ίσως επηρεάσει την προσπάθεια του στα πλέι-οφ.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, οι μπουκ τον θεωρούν σχεδόν «τελειωμένο»! Οι τρεις γκέλες στο πρωτάθλημα με Λαμία, Κηφισιά, ΟΦΗ έστειλαν το τριφύλλι στην 4η θέση στο -4 από την κορυφή.

Η διαφορά δεν είναι απαγορευτική, αν σκεφτεί κανείς ότι απομένουν 10 αγωνιστικές, όπου όλοι θα παίξουν με όλους, όμως οι στοχηματικές εκτιμούν ότι το τριφύλλι έχει εκτροχιαστεί αγωνιστικά.

Η απόδοση των πράσινων να κάνουν την μεγάλη επιστροφή και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αγγίζει πλέον το 10,00 (!), αφού μέσα σε 10 ημέρες τετραπλασιάστηκε από τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

πηγή: outsidersbet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ