close search results icon

Αυτοκτονία στα Γιαννιτσά-Ένα ακόμη φαινόμενο που βλέπουμε και στην πόλη

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο, κυρίως της γύρω περιοχής, η αυτοκτονία της ηλικιωμένης γυναίκας στα Γιαννιτσά.

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο, κυρίως της γύρω περιοχής, η αυτοκτονία της ηλικιωμένης γυναίκας στα Γιαννιτσά, όπως διαβάσατε προ ολίγων ημερών μέσα από το pellanews.gr

Κι αυτό, γιατί πλέον πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν παρουσιάζει "φειδώ" στις μέρες μας, αντιθέτως...

Είτε από νέους για διάφορους λόγους, είτε από ηλικιωμένους, επίσης για διάφορους λόγους, από απελπισία έως κάποια αρρώστια που οδηγεί στην σκληρή αυτή (και απευκταία σαφώς!) τακτική "φυγής" από την πραγματικότητα, βρίθει εδώ και πολλά χρόνια. 

Η συγκεκριμένη αυτοκτονία έγινε μπροστά στα μάτια ανθρώπων, που είδαν, προφανώς για πρώτη φορά στη ζωή τους, σε μια πόλη όπως τα Γιαννιτσά, live και τον τρόπο που επιλέχθηκε και την πράξη της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας.

Εικόνα και ο ήχος του πεσίματος έγιναν μπροστά στα μάτια και τα αυτιά ενός νέου ανθρώπου, που εργάζεται σε διπλανό κατάστημα, σε πάροδο της Μαδύτου, όπου και το τραγικό συμβάν. Ομοίως επαγγελματίας με κατάστημα με λουλούδια, προσπάθησε εναγωνίως φωνάζοντας, να αποτρέψει την πράξη, μιας και είδε τη γυναίκα που ανέβηκε σε καρέκλα που υπήρχε στο μπαλκόνι του σπιτιού, απ' όπου και η πτώση. 

Η πόλη των Γιαννιτσών έχει ζήσει αυτοκτονίες, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο πια να είναι ο καθένας μάρτυρας. 

Κι εκεί, είναι το διπλά τραγικό σημείο ενός τέτοιου συμβάντος... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ