Βέροια: Συνεχίζει με Ανέστη Αργυρίου στο τιμόνι, ξανά με υψηλό στόχο
Σε προσυμφωνία παραμονής του προπονητή Ανέστη Αργυρίου έχει έρθει όπως φαίνεται στη Βέροια ο Αγάπιος Αναστασιάδης.
Ο νεαρός Ημαθιώτης παράγοντας παραμένει επικεφαλής για μια ακόμα σεζόν στη «Βασίλισσα» του Βορρά, με στόχο τον πρωταθλητισμό στη νέα Γ΄ Εθνική και αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου, του φετινού κορμού, αλλά και στοχευμένες προσθήκες αναβάθμισης, που θα ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες, απαιτήσεις και ξεκάθαρες στοχεύσεις.
Περισσότερα για το νέο σχεδιασμό θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα στους Ημαθιώτες, αλλά όπως φαίνεται ο Αργυρίου μένει κανονικά στον πάγκο για τη Βέροια, οργανώνοντας από κοινού ήδη με τη διοίκηση την επόμενη μέρα.
Ουσιαστικά, δεν φαίνεται να εκκρεμεί κάτι για αυτό το «μέτωπο», της επίσημης ανανέωσης με τον γηγενή τεχνικό και απλά αναμένονται οι τυπικές ανακοινώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
43 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 54 εκτροφές της Λέσβου
18 Απριλίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ