close search results icon

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Δεν θα παραδωθούμε στον γα…ένο τρομοκράτη Πούτιν»

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Δεν θα παραδωθούμε στον γα…ένο τρομοκράτη Πούτιν»

O Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παραχώρησε συνέντευξη στο Meet the Press του NBC News όπου μίλησε για το πώς έχει αλλάξει ο πόλεμος από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία πριν 600 μέρες.

Έστρεψε τα πυρά του κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και προειδοποίησε: «Μετά την Ουκρανία η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ. Αν νικηθούμε εμείς, θα υπάρχουν ολοένα και περισσότερες Ουκρανίες και περιπτώσεις όπως αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα στη Μέση Ανατολή. Θα δώσουμε ευκαιρία στην τυραννία;», αναρωτήθηκε και κατηγόρησε τη Ρωσία ότι «δεν την ενδιαφέρει πόσα παιδιά σκοτώνονται στη Μέση Ανατολή, αλλά το μόνο που θέλει είναι να διχάσει τον κόσμο».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν αισθάνεται ποτέ ότι έχει ηττηθεί απάντησε: «Έχω πολλή δύναμη. Αλλά ακόμη κι αν νιώθουμε δυνατοί και έχουμε πολλή ενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να πολεμάμε σε όλη μας τη ζωή, γιατί το κόστος είναι μεγάλο, γιατί ο πόλεμος παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από εμάς, τους καλύτερους ήρωες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά».

Μάλιστα έκλεισε τη συνέντευξη ξεκαθαρίζοντας ότι οι Ουκρανοί δεν είναι έτοιμοι να παραδωθούν: «Δεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ελευθερία μας σε αυτόν τον γα@@@ένο τρομοκράτη, τον Πούτιν. Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω με τους τρομοκράτες, επειδή ο λόγος τους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα».

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ