close search results icon

«Βούλιαξε» η Κρύα Βρύση: Μήνυμα νίκης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Πέλλα είναι το γούρι μου 

«Βούλιαξε» η Κρύα Βρύση: Μήνυμα νίκης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Πέλλα και την Κρύα Βρύση επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν τις εκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Μακεδονία και βρέθηκε για άλλη μια φορά στην Πέλλα, αυτή την φορά στην Κρύα Βρύση, προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες της περιοχής αλλά και να ζητήσει την στήριξη της Νέας Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής.

loyloydia.jpg
oyrailidis.jpg



Ο Κυριάκος Μητσοτάκη έφτασε στην Κρύα Βρύση λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με θερμό τρόπο αλλά και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο ίδιος σε φιλικό κλίμα έκανε την βόλτα του στον πεζόδρομο της πόλης και χαιρέτησε τον συγκεντρωμένο κόσμο, εκφράζοντας και την ικανοποίηση του για την υποδοχή.

paidia-mitsotalksi.jpg
gheoghria-mitsoatkai.jpg
loyloydia-mitsotakis.jpg




Στην Κρύα Βρύση για την υποδοχή του πρωθυπουργού βρέθηκαν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης, Δημήτρης Γιάννου και Νίκη Ποζίδου, οι δήμαρχοι Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πέλλας Στάθης Καστερίδης και Στάθης Φουντουκίδης, δημοτικοί σύμβουλοι όλων των Δήμων της Πέλλας, αντιδήμαρχοι όπως και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και οι διοικητές των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών, όπως και ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ.

karasmanis-mitsotakis.jpg
kiriakos-krya-vrysi.jpg
niki-mitsotakis.jpg
lakis-mitsotakis.jpg


ghiannoy-mistotakis.jpg





Τον πρωθυπουργό προλόγισε στο βήμα ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την ομιλία του να δηλώνει πως θεωρεί την Πέλλα ως γούρι των εκλογών αλλά και να ζητάει να γεμίσουν οι κάλπες με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. 

theodosis.jpg
omilia-mitostaki.jpg
mitotakis-makis.jpg
mpatsis-mitsotakis.jpg

stathis-mitsotakis.jpg





Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τοπικά καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

stamkos.jpg
tzizti.jpg
stathis-kasteridis.jpg
ghiannoy-maroyla.jpg
dionsiis.jpg
danis-stathis.jpg
maroyla.jpg
karasmanis-LN6lw.jpg
lakis-vesiropoylos.jpg





ghinaikes-mitostakis.jpg







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ