close search results icon

“Business Link2Cinema: Μια σύνδεση επαγγελματιών με τον κινηματογράφο”

Η εκδήλωση προάγει νέες προοπτικές στον κινηματογράφο στην Κεντρική Μακεδονία.

To Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Filming Greece, διοργανώνουν την ενημερωτική συνάντηση “Business Link2Cinema: Mια σύνδεση επαγγελματιών με τον κινηματογράφο, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο νέο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (νέα αίθουσα περιφερειακού συμβουλίου, κτίριο υπηρεσιών Π.Κ.Μ., 26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη), στις 18.00.

Η εκδήλωση προάγει νέες προοπτικές στον κινηματογράφο στην Κεντρική Μακεδονία, δημιουργώντας συνεργασίες με επενδυτές και προμηθευτές. Οι προμηθευτές και οι χορηγοί θα εξοικειωθούν με τις συνεργασίες και τα πλεονεκτήματα των συνεργειών με τον οπτικοακουστικό κλάδο, ενώ οι επενδυτές θα ενημερωθούν για τα οφέλη του Tax Relief 30%, σύμφωνα με τον κινηματογραφικό νόμο 4172/2013-71Ε και την ΚΥΑ 1007/09-01-2019.

Στόχος της εκδήλωσης “Business Link2Cinema” είναι η λεπτομερής ενημέρωση, η δικτύωση και η ενθάρρυνση συνεργασιών, καθώς και η δημιουργία ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ της αγοράς και της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

240311-businesslink2cinema-afisa.jpg

Ομιλητές:

o Δημήτρης Καμπάς, Παραγωγός Filming Greece

o Χρήστος Καβαλλάρης, φοροτεχνικός

o Σίμος Διαμαντίδης, Πρόεδρος ΣΕΒΕ και επιχειρηματίας

o Διονυσία Αρβανίτου, Film Office Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

o Στάθης Καλογερόπουλος, Athens Film Office

o Στράτος Τσαχπίνης, Διευθύνων Σύμβουλος FOTONE Advertising

o Λιάνα Ταμπουρέα, Διευθύντρια Πωλήσεων Key Accounts Δυτικής Ευρώπης & Αμερικής, Zeus International Hotels & Resorts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ