close search results icon

Χανιά: «Η κλινική κατάσταση του 2,5 κοριτσιού είναι πολύ βαριά» -Καταθέτει σήμερα στις Αρχές ο πατέρας

Χανιά: «Η κλινική κατάσταση του 2,5 κοριτσιού είναι πολύ βαριά» -Καταθέτει σήμερα στις Αρχές ο πατέρας

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του, στα Χανιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το παιδί νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να βρίσκεται στο πλευρό του δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή.

«Η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης, ενώ παράλληλα εξήγησε πως βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο ΠΑΓΝΗ βρίσκονται και οι δύο γονείς του παιδιού που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του παιδιού που το παρέσυρε με το όχημά του στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως επιχείρησε να βγει με το αυτοκίνητο από την αυλή και δεν είδε το παιδί με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας αναμένεται σήμερα (17/5) να καταθέσει επίσημα στις Αρχές για το συμβάν, ενώ ο εισαγγελέας έχει διατάξει να μην κρατηθεί ώστε να παραμείνει στο πλευρό του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) σε περιοχή της Κισάμου Χανίων, όταν ένας πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 2,5 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του ΠΑΓΝΗ για να εισαχθεί στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

 iefimerida.gr

φωτο - Το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ