close search results icon

Χρήστος Μπάτσης: Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση για την πόλη της Αριδαίας

Χρήστος Μπάτσης: Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση για την πόλη της Αριδαίας

Συνεχίζει την έγκριση προτάσεων η δημοτική αρχή του Χρήστου Μπάτση. Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Αλμωπιας κατάφερε μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικιδη αλλά και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για την ανάπλαση της ανατολικής εισόδου της Αριδαίας 

inshot-20220915-110741701.jpg


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας με δήλωση του αναφέρει

Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση για την πόλη της Αριδαίας!

🎯Εγκρίθηκε η πρόταση μας ύψους 2.280.479,23€ για το έργο «Ολοκληρωμένο Έργο Ανάπλασης Δικτύου Κοινοχρήστων Χώρων στην Πόλη της Αριδαίας» από την δράση "Παρεμβάσεις σε αστικές περιοχές"

➡️Πρόκειται για την ολοκληρωμένη ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας ανατολικά, από Εξαπλάτανο στην περιοχή από την γέφυρα, μπροστά από τα ΚΤΕΛ και μέχρι την διασταύρωση στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού.

Ουσιαστικά θα αλλάξει όψη η ανατολική είσοδος της πολης αλλά και η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία πεζοδρόμων, φωτισμού, χώρων αναψυχής και κυκλοφοριακής ρύθμισης.

▶️Η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς είναι το σημείο όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος των χώρων εκπαίδευσης του Δήμου και οφείλουμε να παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες ασφάλειας με ταυτόχρονη ανάπλαση της περιοχής.

Δίνουμε έμφαση στην πόλη μας και με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις ώστε και η περιοχή αυτή να αποκτήσει τον δικό της χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ