close search results icon

Χρήστος Μπάτσης: Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι των εταιρειών, διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των δημοτών

Χρήστος Μπάτσης: Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι των εταιρειών, διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των δημοτών

Διεξήχθη η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας στην οποία ψηφίστηκαν από την Δημοτική αρχή θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών της Αλμωπίας αλλά και "ξεκλείδωσε" η διαδικασία μελετών για έργα υποδομής στην Αλμωπία. 

Παρόντες στην διαδικτυακή συνεδρίαση ήταν τα μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και ο Νίκος Παρούτογλου. 

received-1187627701841521.jpeg

Αρχικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Σέλκος παρουσίασε τα στοιχεία του απολογισμού του τρίτου τριμήνου του προϋπολογισμού αλλά και εγκρίθηκε η προμήθεια καυσίμων για τις σχολικές μονάδες της Αλμωπίας όπως και η προμήθεια ειδών καθαριότητας. 

Ακολούθως συζητήθηκε το θέμα του δρόμου που θα συνδέσει την Αλμωπία με το Καϊμακτσαλάν.  Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έστειλε αποφασίστηκο μήνυμα κατά των εταιριών που προσπαθούν να θέσουν προβλήματα στην κατασκευή του δρόμου που συνδέει την Αλμωπία με το Καϊμακτσαλάν. Ο Δήμαρχος τόνισε πως " Το παραμύθι με τον εν λόγω δρόμο πρέπει να τελειώσει. Θέλουμε έναν χρηστικό δρόμο.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, χρειάζεται σκληρή γραμμή και θα δώσουμε ηχηρή απάντηση στην εξωδικη διαμαρτυρία των εταιριών. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας υπηρεσίες και θέλουμε να γίνει το έργο"

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης επισήμανε πως αυτή την περίοδο τρέχουν στην Αλμωπία έργα 4 εκ ευρώ αλλά και τόνισε πως ξεκλείδωσε η μελέτη τόσο για το κλειστό Γυμναστήριο της Αριδαίας όσο και για το αποχετευτικό. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ