close search results icon

Χρήστος Μπάτσης: "Ισοπεδώνετε τα πάντα, γίνεται δουλειά που θα μείνει"

Χρήστος Μπάτσης: "Ισοπεδώνετε τα πάντα, γίνεται δουλειά που θα μείνει"

Τις απαντήσεις του προς του δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης έδωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας. 

Ο Χρήστος Μπάτσης μετά τις τοποθετήσεις και τα ερωτήματα  των δημοτικών συμβούλων απάντησε για όλα τα θέματα που τέθηκαν. 

Αρχικά ο Δήμαρχος απευθυνόμενος προς τους Δημήτρη Μπίνο και Χρήστο Γεωργίου επισήμανε πως οι δυο συμβούλοι μηδενίζουν τα πάντα, ενώ τόνισε πως έχουν προσβάλλει τους πάντες με εκφράσεις όπως "όμηροι" και "απειλούνται". Εμείς δεν χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις και τακτικές επισήμανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας. 

Αναφορικά με τον πρόεδρο του Αρχαγγέλου και το ερώτημα που έθεσε ο Νίκος Παρούτογλου, ο Δήμαρχος είπε πως υπάρχει καλή συνεργασία και ο ίδιος του βγάζει το καπέλο όπως είπε. Αντίθετα για τον πρόεδρο του Λουτρακίου ο Δήμαρχος είπε πως ο συγκεκριμένος πρόεδρος δεν τον έχει πάρει ούτε μια φορά τηλέφωνο. 

Για την Λουτρόπολη

Ο Δήμαρχος μίλησε και για τις εργρασίες που έγιναν στην Λουτρόπολη σε 20 μήνες που είναι ανοιχτά και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να έρθουν πάνω στην Λουτρόπολη για να δουν τι έχει γίνει. "Ότι γίνεται επάνω  γίνεται επειδή κρατήσαμε ανοιχτή την επιχείρηση και τα Ξενοδοχεία, εσείς θέλατε κλειστά Λουτρά, εμείς με δικές μας ενέργειες βάλαμε την Λουτρόπολη στο φυλλάδιο Τουρισμού της διεθνούς έκθεσης του Βερολίνου"

"Στολίδι το αναψυκτήριο της Λουτρόπολης, κάνουμε δουλειά και αφήνουμε έργο" 

Παράλληλα ο Δήμαρχος περιέγραψε και τις εργασίες που έγιναν στο αναψυκτήριο της Λουτρόπολης, όπου έγιναν σημαντικές εργασίες ενώ μπαίνει σε λειτουργία και το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων. 

img-2598.jpg

Αναφορικά με το Εργοτάξιο ο Δήμαρχος μίλησε για την ετοιμότητα που υπάρχει ενώ αναφορικά με τις εκφράσεις "λάφυρα" για τους υποψηφίους τόνισε πως ο ίδιος δεν υιοθετεί τέτοιες εκφράσεις. Μάλιστα ο Δήμαρχος αποκάλυψε πως την ερχόμενη Παρασευή θα υπάρξει παρουσίαση προς τους προέδρους των χωριών το σύστημα πληρωμής των πομώνων με κάρτα. 

Για τους τρεις κόμβους που πρότεινε ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος, ο Δήμαρχος αναγνώρισε πως υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αριδαία και τόνισε την ανάγκη να γίνουν κυκλοφοριακές μελέτες, ωστόσο στο ύψος της Μαθητικής Εστίας είναι δύσκολο να γίνει κόμβος. 

Τέλος αναφορικά με το θέμα της Ανακύκλωσης, ο Χρήστος Μπατσης είπε πως οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη 

Δείτε το βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ