close search results icon

Χρήστος Μπάτσης στο ΓΣ των Λουτρών: Κάναμε έργο, βάλαμε "πλατη" για την επιχείρηση

Χρήστος Μπάτσης στο ΓΣ των Λουτρών: Κάναμε έργο,  βάλαμε "πλατη" για την επιχείρηση

Στην έκτακτη γενική συνέλευση των Λουτρών μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Χρήστος Μπάτσης. Ο πρώην Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης αναφέρθηκε σε όλα όσα έκανε η διοίκηση του προκειμένου να παραμείνει ανοιχτή η επιχείρηση τόσο με την έκδοση του ειδικού σήματος λειτουργίας όσο και στην εποχή του covid. 

Ο πρώην πρόεδρος υπέρ αμύνθηκε των επιλογών του και στο θέμα των ενοικίων στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται εντός της Λουτρόπολης, τα οποία μειώθηκαν λόγω του covid για 2 χρόνια ώστε να στηριχθεί η τοπική οικονομία. 

"Κρατήσαμε όρθια την επιχείρηση, βάλαμε πλάτες για να μείνει ανοιχτή" δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος 

Ο κος Μπάτσης απάντησε και στα θέματα που έθεσε η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της επιχείρησης τονίζοντας πως τα κτήρια έχουν άδεια, καλώντας την νέα διοίκηση να σεβαστεί τις δεσμεύσεις του νέου σήματος, το οποίο χαρακτήρισε και ως Ευαγγέλιο.  Μάλιστα περιέγραψε διεξοδικά και όλες τις εργασίες που έγιναν εντός της Λουτρόπολης. 

20240515-194558.jpg

"Κυρία Βαλεντίνη έχετε καταλάβει ότι εμείς Κρατήσαμε την επιχείρηση,  ότι εμείς είμαστε από εδώ και αγαπάμε την επιχείρηση" Αναρωτήθηκε ο Χρήστος Μπάτσης. 

Ο Χρήστος Μπάτσης Αναρωτήθηκε και γιατί η νέα διευθύνουσα δεν κατέθεσε το βιογραφικό της ώστε να την γνωρίσει ο κόσμος, ερώτηση που πυροδότησε το κλίμα με την κα Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου να αντιδρά. 

Τέλος ο κος Μπάτσης θύμησε στο σώμα και την περίπτωση με το εισιτήριο των Λουτρών, όταν κάποιοι πήγαν να τον κατηγορήσουν ενώ στη συνέχεια έκαναν δήλωση μεταλλείας

"Γιαυτό έχουμε την εθνική τράπεζα για προφύλαξη του ΔΣ" , επισήμανε. 

Βέβαια η ομιλία του ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η διευθύνουσα σύμβουλος του φέρθηκε με  απρεπή συμπεριφορά, ενώ και η ίδια λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη. 

Δείτε την ομιλία 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ