close search results icon

Χρήστος Ρόβας: Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, στόχος μας η Super League

Χρήστος Ρόβας: Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, στόχος μας η Super League

Στο Metropolis 95.5και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της Καλαμάτας Χρήστος Ρόβας ο οποίος μίλησε για την χθεσινή αναμέτρηση των Πελλοπονήσιων κόντρα στον ΠΑΟΚ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την ομάδα του

Για τη μεγάλη φάση που απόκρουσε ο Κοτάρσκι: «Η φάση εκείνη έπρεπε να μπει γκολ αλλά είναι ένας τερματοφύλακας μεγαλύτερου επιπέδου, πολύ ποιοτικός και πολύ σταθερός. Είναι ερωτηματικό για μένα πόσο ακόμα θα τον χαιρόμαστε εδώ στην Ελλάδα. Για τη συγκεκριμένη φάση είπε και ο προπονητής μας ότι ήταν η απόκρουση της χρονιάς και συμφωνώ, δεν έχω δει από κοντά τέτοια απόκρουση. Ίσως αν γινόταν το 1-1 εκεί θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι».

Για το αν δικαιώνεται με την επιλογή Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ: «Η δουλειά που έχει γίνει και η υποδομή που έχει ο Κοτάρσκι δεν υπάρχει στα ελληνικά δεδομένα και είναι κάτι που πρέπει να μας δώσει τροφή για σκέψη. Ξεχώρισε αυτός και ο Κωνσταντέλιας κατά την άποψη μου. Πρέπει να δουλεύουν οι ομάδες με νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι Έλληνες να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες».   


Για την εμφάνιση του Κωνσταντέλια κόντρα στην Καλαμάτα: «Έχει ωριμότητα και ηρεμία μέσα στο γήπεδο που τον κάνει να ξεχωρίζει. Φαίνεται ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως αυτός».


Για την επιλογή των ομάδων να επιλέγουν ξένους αντί για Έλληνες και το αντίκτυπο στην Εθνική: «Πιστεύω πως θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε μια Εθνική ομάδα που θα χαιρόμαστε. Στο Nations League που κερδίζαμε οι ομάδες ήταν κατώτερου επιπέδου. Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι τα λάθη που έχουν γίνει και να διορθωθούν. Αν δούμε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ οι παίκτες που αναδείχθηκαν και πωλήθηκαν τα τελευταία χρόνια είναι Έλληνες όπως ο Τζόλης».

Για το τι περιμένει την φετινή χρονιά από την Καλαμάτα: «Μπορεί να μην έχουμε ξεκινήσει καλά γι' αυτό που θέλουμε, αλλά η δική μου επιθυμία είναι να βρεθούμε στην Super League εκεί που αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή και πρόεδρο που ομάδες της Super League δεν έχουν αντίστοιχο, έχουμε πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι μόλις η ομάδα βρει ρυθμό θα μπούμε στο τρένο της ανόδου»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ