close search results icon

Χρήστος Τανάσκος για αδέσποτα: "Ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα θα μας σώσει"

Παρών στην σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, ο οποίος τοποθετήθηκε για ένα μείζον ζήτημα. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, ως μία πάγια πλέον δύναμη παρέμβασης, όχι μόνο για τα δικά του συνδικαλιστικά ζητήματα, αλλά και για θέματα που αφορούν τον Δήμο Πέλλας (κοινωνικά, τοπικά κλπ.), έχει δείξει οτι ενδιαφέρεται αλλά έχει γνώμη και άποψη για πολλά εξ αυτών και υπάρχει η διάθεση να βοηθά/υποστηρίζει. 

Δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν από ένα μείζον ζήτημα, όπως αυτό με τα αδέσποτα, για το οποίο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα (4/42024) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Στ. Φουντουκίδη και του αρμόδιου επί του θέματος Αντιδημάρχου Ν. Δόντση. 

433891765-10159929865976099-5277867174323134495-n-1.jpg

Χαρακτηριστικά ο κ. Τανάσκος αναφέρει:

Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Νίκου Δόντση, πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. 4/4/2024) σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, φορέων και συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, στα πλαίσια διαβούλευσης για την υλοποίηση προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Κατά την παρέμβασή μου τόνισα, ότι πρόκειται για ένα μείζον πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας, η επίλυση του οποίου απαιτεί άμεσες ενέργειες, με πρωταρχική εξ αυτών την σύνταξη και εφαρμογή ενός επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Η προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας των πολιτών και η ταυτόχρονη προστασία των αδέσποτων ζώων και η εξασφάλιση της ευζωίας τους, πρέπει να αποτελούν στόχους κάθε σύγχρονης κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ