close search results icon

Χρήστος Βασιλειάδης: "Όλη η πόλη να αγκαλιάσει τον Α.Σ. που στην ουσία είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών"

Δηλώσεις ενός εκ των μελών της διοίκησης που αγωνίστηκαν για στηθεί αυτή η ομάδα αποκλειστικά στο pellanews.gr και στον Γιάννη Μίγγα. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ Α.Σ. ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»

Ένα από τα μέλη της Διοίκησης που έτρεξαν και αγωνίστηκαν για να στηθεί αυτή η ομάδα είναι και ο Χρήστος Βασιλειάδης, ο οποίος δήλωσε στην Πέλλαnews πως «η πτώση της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα σίγουρα έφερε μία απογοήτευση στις τάξεις της και γι’ αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα υπήρξε μία αμηχανία. Μετά το πέρασμα ενός διαστήματος βάλαμε τα πράγματα κάτω και ψάξαμε να βρούμε λύσεις για τη στηθεί μία καινούργια ομάδα από την αρχή, γιατί από την περσινή χρονιά δεν έμεινε κανένας παίκτης στον Σύλλογο, όλοι επέλεξαν να φύγουν αν και είχαν και αυτοί συμμετοχή στην πτώση της ομάδας, με τελευταίο να φεύγει από τον Σύλλογο τον Χαραβιτίδη».

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε στην Πέλλαnews πως «ο Σύλλογος μπορεί να λέγεται “Α.Σ.” αλλά στην ουσία είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών γι’ αυτό πρέπει να τον αγκαλιάσει όλη η πόλη και να εκτιμήσει την προσπάθεια που κάνουμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που την αρμόζει».

Υπογράμμισε κλείνοντας ότι «σίγουρα, η παρουσία του τεχνικού Σταύρου Κωστογλίδη είναι σημαντική και η συνεργασία μας με τον κόουτς είναι άριστη. Μέλημα μας είναι να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να φανούν τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ