close search results icon

"Χριστούγεννα για όλους", από τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών

Δράση έως τις 22 Δεκεμβρίου. 

Χριστούγεννα για όλους, σκέφτηκε ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και το κάνει πράξη. Η δράση έως 22 Δεκεμβρίου, για να προσφέρουμε όσοι και ότι μπορούμε. Ο Πρόεδρος Χρήστος Τανάσκος και το Δ.Σ. εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες:

Οι Δικηγόροι των Γιαννιτσών ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη στήριξης πολλών συμπολιτών μας, με το σύνθημα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», συγκεντρώνουμε έως τις 22 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών (Αφών Παπαϊωάννου, αρ. 36, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες: 11:00 – 14:00), βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας (κατά προτίμηση ζυμαρικά, όσπρια, τυρί, αλάτι, ξύδι) και ενισχύουμε το Γεύμα Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας, φορείς και επιχειρήσεις να σταθούν αρωγοί στην πρωτοβουλία μας προσφέροντας και αυτοί το ελάχιστο που μπορούν, ώστε να εξασφαλίσουμε όλοι μαζί αξιοπρεπή διαβίωση για τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση!

dsg-xristugenna-gia-olus-sighkentrosi-trofimon-teliko-poster-03122022-bFJHd.jpg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ